Έβδομη Αίσθηση

ESPA Banner

Χριστούγεννα! Χρώμα και Χαρά!

https://www.evdomiaisthisi.gr/category/xristoygenniatika-5fc0e7e132487

Εδώ και 35 χρόνια, κάθε τέτοια εποχή, η Έβδομη Αίσθηση μεταμορφώνεται σε χώρο μαγικό! Χώρο παραμυθένιο! Χώρο γεμάτο Χριστούγεννα, Χρώμα και Χαρά!
Στολίδια και παιχνίδια σπάνια, συλλεκτικά, μοναδικά, επιλέγονται με εμπειρία και γούστο για να κάνουν τη διαφορά. Στην εποχή. Στη διάθεση. Στο σπίτι σας, που τούτες τις μέρες γίνεται ένα ακόμα πιο ζεστό σπιτικό.
Κι αν φέτος οι καιροί δυσκόλεψαν, εμείς δεν σταματάμε τη συνήθεια και την παράδοση τρισήμιση δεκαετιών. Η ελπίδα, η αισιοδοξία, η ομορφιά είναι για μας πρόκληση και στοίχημα.
Και οφείλει να είναι για όλους.
Γιατί οι δυσκολίες περνάνε και φεύγουν. Και μένουν μόνο τα σημάδια τους.
Ας φροντίσουμε να είναι σημάδια καλά, ζεστά, χαμογελαστά.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις ιδέες που για σας υλοποιήσαμε. Για να εμπνευστείτε. Να δραπετεύσουμε όλοι μαζί από το άχρωμο γκρίζο προς το φωτεινό λευκό και χρυσό. Το χαρούμενο κόκκινο και πράσινο!
Μπάλες σε απίθανα σχέδια θα σας ξεσηκώσουν τη διάθεση. Δεν χρειάζεται να έχετε δέντρο για να τις κρεμάσετε. Ταιριάζουν υπέροχα σε μια αγκαλιά ξερά κλαδιά, σε ένα μπουκέτο έλατο με γκι, σε ένα φωτιστικό ταβανιού που θα τις κάνει να λαμπυρίζουν ακόμα περισσότερο! Στα παράθυρά σας!
Ένα μυστικό για να επιτυγχάνουμε πάντοτε ένα καλαίσθητο, κομψό αποτέλεσμα, είναι να μην υπερβαίνουμε τα τρία χρώματα. Κόκκινο, πράσινο, χρυσό. Λευκό, χρυσό, πράσινο... Πολλοί οι συνδυασμοί, αλλά μέχρι τρεις. Αντίθετα, τα σχέδια, τα σχήματα, τα μεγέθη όσο περισσότερα εναλλάσσονται, τόσο ενδιαφέρον αποτέλεσμα δίνουν.
Τα φυσικά υλικά -κουκουνάρια, φύλλα, κλαδιά- συνδυάζονται εξαιρετικά με τα στολίδια που θα βρείτε εδώ, από γυαλί και μέταλλο.
Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, εμπνευστείτε από την τεράστια ποικιλία μας και απλώστε στο σπίτι σας μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όσο καμιά προηγούμενη χρονιά!
Η εποχή το απαιτεί. Οι συνθήκες το επιβάλουν!

Δεν χρειάζεται να παραφορτώνετε τη διακόσμησή σας. Αποφασίστε αρχικά το ύφος που θέλετε να αποκτήσει το σπιτικό σας. Μαγικό και παραμυθένιο; Ειδικότης μας! Μίνιμαλ και εκλεκτικό; Επίσης!
Μια ιδέα για αυτό το τελευταίο είναι τα λευκά δέντρα. Ή λευκά κλαδιά που παραπέμπουν στο χιόνι, την καθαρότητα, την ελπίδα! Τολμήστε να το δοκιμάσετε και εσείς, ζεσταίνοντάς το με τα κατεξοχήν χρώματα των Χριστουγέννων, το κόκκινο και το πράσινο.

Τελευταία πινελιά, αλλά τόσο απαραίτητη: τα φωτάκια! Αυτές οι μαγικές ψειρίτσες που δένουν με τα πάντα, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, φωτίζουν τις καρδιές μας...

Κι ας μείνουν αυτά τα Χριστούγεννα, τα Χριστούγεννα του 2020, όχι ανάμνηση φόβου και εγκλωβισμού, μα σαν ανάμνηση ζεστασιάς και ελπίδας!
Και ποτέ να μην ξεχνάμε :
Μετά την καταιγίδα έρχεται πάντοτε η γαλήνη.
Νομοτέλεια.
Σας περιμένουμε για να το θυμηθούμε παρέα.