Έβδομη Αίσθηση

ESPA Banner

Το καρναβάλι στα χρόνια της καραντίνας

 

Τι νομίζατε; Ότι μια πανδημία θα μας χαλάσει το κέφι;

Θα την αφήσουμε;

Αφού ξέρουμε ότι και αυτό θα περάσει! Και θα μείνουν μόνον οι αναμνήσεις μας από τούτη την παράξενη εποχή. Αυτά που δεν αφήσαμε να μας γονατίσουν, θα είναι ο πλούτος μας. Η περηφάνεια μας και η χαρά μας. Το γέλιο μας και το κέφι που σκορπίσαμε γύρω μας.

Κάποιοι, και τους ευχαριστούμε, είχαν την έμπνευση και την ικανότητα να φτιάξουν για μας μάσκες-έργα ζωγραφικής τέχνης!

Φτιαγμένες από άριστης ποιότητας χοντρό χαρτί, οι μάσκες αυτές, ένα πορτραίτο η καθεμία, κοστίζουν ένα τίποτα και κάνουν τα πάντα! Μας μεταμορφώνουν ακαριαία σε όποιον διάσημο χαρακτήρα διαλέξουμε! Λίγη φαντασία από μεριά μας στο ντύσιμο, et voilà!

Et voilà τα διάσημα πρόσωπα ολόκληρης της ιστορίας: Η σειρά National Portrait Gallery με τις πιο γνωστές ιστορικές φυσιογνωμίες. Η σειρά Roaring Twenties με τα δημοφιλέστερα πρόσωπα μιας από τις πιο εκθαμβωτικές δεκαετίες της πρόσφατης ιστορίας. Προσωπικότητες του 20ού αιώνα, θρύλους του διεθνούς κινηματογράφου και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η Βενετσιάνικη σειρά, μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική επιλογή, με τις γνωστές μας διάσημες ιταλικές μάσκες. Τέλος, η παιδική σειρά που γοητεύει τους μικρούς, οι χαρακτήρες του παραμυθιού «η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

 

Ειδικά φέτος που δεν θα γίνουν πάρτι, όλη η ευρηματικότητα θα μεταφερθεί στους δρόμους. Ξανά, όπως παλιά! Το πάνω μέρος του προσώπου μας θα είναι η μάσκα με όποιο πρόσωπο επιλέξουμε. Το κάτω μέρος, η μάσκα η δικιά μας, που θα μας προστατεύει από έναν ιό, που όσο κακός κι αν είναι, δεν θα μας πτοήσει, δεν θα μας καταδικάσει να αφήσουμε μέρες χαμένες χωρίς χαρά, χωρίς γέλιο, χωρίς κέφι.

 

 

Οι Απόκριες πλησιάζουν!

Οργανωνόμαστε!

Γιατί όλα στο μυαλό είναι.

 

Η Αποκριά ή το Τριώδιο ξεκινά την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

Η Τσικνοπέμπτη είναι στις 4 Μαρτίου.

Η τελευταία Κυριακή της αποκριάς είναι στις 14 Μαρτίου.

Η Καθαρά Δευτέρα είναι στις 15 Μαρτίου.

 

Όλες οι μάσκες θα είναι διαθέσιμες στο κατάστημά μας και ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.