Έβδομη Αίσθηση

ESPA Banner

ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ

Πάθος, στυλ, προσωπικότητα, ακρίβεια, λειτουργικότητα, απλότητα, ομορφιά, μοναδικότητα, χειροποίητη δημιουργία.

Ο Jan Philippi βλέπει την ομορφιά στα πράγματα και τα μετατρέπει σε έργα τέχνης. Αντικείμενα με μοναδικό σχήμα και στυλ, που αντέχουν στις προκλήσεις της ζωής. Προσφέρει προϊόντα που αντέχουν στο χρόνο, μέσα σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Προϊόντα που αιχμαλωτίζουν την καρδιά μας, δώρα για τον εαυτό μας ή δώρα για τους αγαπημένους μας.

Ο εξαγωγέας του Αμβούργου, Jan Philippi, αισθάνθηκε πολύ νωρίς την προτίμησή του για ξεκάθαρες φόρμες. Αρχικά, ήταν οικονομικά υποχρεωμένος να ασχοληθεί με τις πωλήσεις εξοπλισμού HiFi. Συνειδητοποιούσε ότι ορισμένα από αυτά τα προϊόντα τον εξόργισαν εντελώς: ήταν απλά άσχημα! Ως δυναμικός άνθρωπος της δράσης, προσπάθησε να τα βελτιώσει και να τα ομορφύνει, καθώς πίστευε ότι ακόμη και τα ντουλάπια και τα έπιπλα HiFi έπρεπε να είναι όμορφα.

Η ζήτηση καταναλωτικών αγαθών αυξήθηκε σημαντικά στη Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και ο Jan Philippi ταξίδευε σε πολλές χώρες για λογαριασμό της εταιρείας του. Δυστυχώς, η ποσότητα και όχι η ποιότητα είχε ζήτηση εκείνη την εποχή. Εκείνος όμως ήταν λάτρης των ποιοτικών προϊόντων, μια τάση που η εταιρεία δεν ήταν διατεθειμένη να δεχτεί. Τότε, αποφάσισε να ανοίξει τον προσωπικό του επιχειρηματικό δρόμο.

 

ΔΥΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ

Το 1992 ο Jan Philippi άνοιξε δύο καταστήματα λιανικής στο Αμβούργο, συλλέγοντας και στα δύο όλα τα αντικείμενα design που ένιωθε να σχετίζονται με το ιδανικό του: το απλό και σύγχρονο σχέδιο. Με νέες ιδέες, προτάσεις που συγκέντρωσε στα πολλά του ταξίδια και μια αδιαμφισβήτητη αίσθηση του καλού design, ανακάλυψε εταιρείες ικανές να μεταφέρουν στην πραγματικότητα το όραμα και το ιδανικό του. Αναπτερωμένος από αυτήν την πρόοδο, σύντομα πέρασε από το λιανικό εμπόριο στο χονδρικό.

Ως δημιουργικός νους της εταιρείας, ο Jan Philippi εμπνέει τους σχεδιαστές του. Με εξαιρετική ακρίβεια και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, συνεργάζεται στενά με την ομάδα του, από το στάδιο σύλληψης και σχεδίασης μέχρι τη στιγμή που το προϊόν είναι έτοιμο για αγορά. Ακόμα και σήμερα, αυτή η συνεργασία δεν έχει αλλάξει. Υποστηρίζει πάντα τα νεαρά ταλέντα και δίνει μεγάλη σημασία στην καλή συνεργασία με δημιουργικούς επαγγελματίες, καθώς και κατασκευαστές. Ο Jan Philippi παρακολουθεί προσωπικά και εντατικά όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής. Εξυπηρετεί προσωπικά κάθε πελάτη και θεωρεί τη φιλανθρωπία θεμελιώδη αρχή της εταιρείας.

ΣΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με τον καιρό, η μικρή, νεοσύστατη εταιρεία της Βόρειας Γερμανίας έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς φημισμένη φίρμα με περίπου 500 προϊόντα, απασχολώντας 25 υπαλλήλους στην έδρα της και πολλούς εκπροσώπους στο εξωτερικό. Καταστήματα επίπλων και ειδών χαρτοπωλείου, ειδών οικιακής χρήσης και δώρων, ανθοπωλεία και καταστήματα όπως το KaDeWe στο Βερολίνο, όλα πωλούν με επιτυχία τα προϊόντα που σχεδιάστηκαν από την εταιρεία Philippi.

Αυτά τα σοφιστικέ και πρακτικά καθημερινά βοηθήματα από το Αμβούργο είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από ενενήντα χώρες. Γαλλία, Ιαπωνία, Κολομβία, Ντουμπάι, Αφρική και των ΗΠΑ, και μόλις προστέθηκαν πρόσφατα η Μόσχα και η Χιλή.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Η δημιουργικότητα, το θάρρος και η φαντασία που σχετίζονται με αυτήν την υγιή επιχείρηση, έχουν κάνει τη μάρκα PHILIPPI αυτό που είναι σήμερα. Και όταν συναντηθείτε με ένα από τα αντικείμενα PHILIPPI, θα διακρίνετε το δημιουργικό σχέδιο χωρίς συμβιβασμούς, το προσωπικό ύφος και την αποφασιστική προοπτική.

 

Η Έβδομη Αίσθηση συνεργάζεται με την Philippi επί σειρά πολλών ετών.

Φέρνουμε όμορφα βάζα και κορνίζες design, δώρα πολύ εκλεπτυσμένα, που προτιμώνται για δώρα γάμου.

Θα βρείτε επίσης και τα πρωτότυπα επαγγελματικά δώρα της Philippi, όπως μπρελόκ, χαρτοκόπτες, είδη γραφείου κ.ά.