Έβδομη Αίσθηση

ESPA Banner

Η Έβδομη Αίσθηση λειτουργεί από το 1985, με αστείρευτο κέφι, με φαντασία και όραμα, με αγάπη και μεράκι, ισορροπώντας ανάμεσα σε κατάστημα δώρων, σε μουσείο, σε εργαστήρι... Ανάμεσα στο χτες, το σήμερα και το αύριο: από συλλεκτικά αντικείμενα, μέχρι τα πιο προχωρημένα κομμάτια του σύγχρονου design.

 

Διαβαίνοντας τη βαριά κρυστάλλινη κουδουνιστή πόρτα της, σε κατακλύζουν τα χρώματα, τα σχήματα, οι ήχοι και οι μυρωδιές. Όλες οι αισθήσεις ξυπνούν.

Και η Έβδομη σε μαγεύει.

Με καλλιτεχνικές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, επιλεγμένες με έμπειρο γούστο. Με τα κομψά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα. Με τα περίεργα, έξυπνα gadgetάκια. Με τα πρωτότυπα φωτιστικά. Με τα λαχταριστά πιάτα και ποτήρια. Με τις εντελώς πρωτότυπες ιδέες που δεν κυκλοφορούν αλλού. Με τα χειροποίητα μοναδικά κοσμήματα. Με τα μοντέρνα μίνιμαλ αντικείμενα design. Με τα ψαγμένα εποχιακά -συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, πασχαλινές λαμπάδες με άποψη, μάσκες βενετσιάνικου καρναβαλιού και άλλες... Με χιλιάδες αντικείμενα πόθου για μικρούς και μεγάλους, για μικρές και μεγάλες.

Με όπλο την ποιότητα, η οποία δε χάνει ποτέ, η Έβδομη Αίσθηση αφήνει το στίγμα της σε όποιον διαβεί το κατώφλι της. Κλέβει καρδιές που, βγαίνοντας, σχεδιάζουν ήδη την επόμενη επίσκεψή τους. Ειδικά όταν θέλουν να εκπλήξουν κάποιον, χαρίζοντάς του ό,τι πιο μοναδικό και ασυνήθιστο υπάρχει.

 

Οι προσφορές δεν λείπουν ποτέ! Όλο το χρόνο θα βρίσκετε παλαιότερα είδη  -50%, στις ήδη προσαρμοσμένες τιμές στα δεδομένα της εποχής.

Μιας εποχής δύσκολης για όλους, από την οποία θα βγούμε νικητές μόνο με αισιοδοξία, κέφι, χαρούμενη δουλειά, έμπνευση, ομορφιά στις ζωές μας.

Και κυρίως με δημιουργία.

Αυτός είναι ο λόγος που αναβιώνουμε το “Εργαστήρι Καλλιτεχνικών Σπουδών”, τα καλλιτεχνικά δημιουργικά μας σεμινάρια πάνω σε μια πλούσια θεματολογία, όπως κόσμημα, μαριονέτα, trash art, χαρτοπολτό, Παιδικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Μόλις οριστικοποιείται η διοργάνωσή τους, θα ανακοινώνονται από αυτήν την ιστοσελίδα,  στην κατηγορία κόσμος και τέχνη, καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram.